Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Εδωσαν… «Πνοή Ελπίδας» με τη μουσική (photos)


Μία ακόμα εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την «Πνοή Ελπίδας» στέφθηκε με επιτυχία, καθώς στη συναυλία που διοργάνωσε στους Νέους Επιβάτες υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Θερμαϊκού με έξι ροκ συγκροτήματα, που έπαιξαν μουσικά αφιλοκερδώς, να διασκεδάζουν για αρκετές ώρες το κοινό τους. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία θα διαθέσει η «Πνοή Ελπίδας» σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα με τη συναυλία, τα παιδάκια απασχολήθηκαν με δημιουργική απασχόληση, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν φυσικά και τα… απαραίτητα σε τέτοιες περιστάσεις σουβλάκια, με μπύρα, ρετσίνα και αναψυκτικά για τους μικρότερους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 600 άτομα, αποδεικνύοντας για άλλα μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Η «Πνοή Ελπίδας» ευχαριστεί «όλους τους χορηγούς που συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η βραδιά αυτή , τη Ζωή Περάκη για τη διοργάνωση, το Ηχόραμα για την επιμέλεια της μουσικής και των φώτων, τους μουσικούς και τους τεχνικούς, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η βραδιά, μα ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ που για άλλη μία φορά έδωσαν το παρόν με την ψυχή τους και συνέβαλλαν για να υλοποιηθεί η φιλανθρωπική αυτή βραδιά!».

Δείτε στη συνέχεια ένα χορταστικό φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της «Πνοής Ελπίδας».












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου