Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Οι εκδηλώσεις της «Πνοής Ελπίδας» στα «Θέρμης Δρώμενα»


Από τα σωματεία του δήμου Θέρμης με έντονη φιλανθρωπική δράση, η «Πνοή Ελπίδας» που εδρεύει στο Τριάδι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις εκδηλώσεις «Θέρμης Δρώμενα 2014».

Οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η «Πνοή Ελπίδας» θα γίνουν το Σεπτέμβριο. Στις 3 του μήνα (19.00) στο Κέντρο Πολιτισμού Τριαδίου θα διαβαστεί το βιβλίο «Εκεί που κατοικούν τα άγρια τέρατα», το Μορίς Σεντάκ, ενώ θα υπάρξουν και δραστηριότητες για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, επίσης στις 19.00, θα παρουσιαστεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκα-Πινακοθήκη Θέρμης το βιβλίο της Λυδίας Γιαννακοπούλου «Το χάδι της μητέρας». Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία που θα προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα αλλά πρέπει να ακουστεί. Το θέμα του ευαίσθητο και σκληρό, παιδική κακοποίηση από την ίδια τη μητέρα.

Τέλος από την 1η Σεπτεμβρίου ως τις 15 του μήνα, σε όλα τα Κέντρα Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης η «Πνοή Ελπίδας» οργανώνει τη δράση «Χαρίζω σχολικά». Στο πλαίσιο αυτής θα γίνει συλλογή σχολικών ειδών για παιδιά που δεν μπορούν να τα αγοράσουν για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου