Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Χέρι-χέρι Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και Ατρόμητος Πλαγιαρίου


Μία πολύ σπουδαία συμφωνία, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανακοίνωσε σήμερα ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου, που θα πορευτεί φέτος έχοντας δίπλα του το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Βάσει της συμφωνίας αυτής ο Ατρόμητος θα έχει στη φανέλα της ποδοσφαιρικής του ομάδας το λογότυπο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, ένα μέρος των εσόδων από τις διάφορες εκδηλώσεις του θα πηγαίνει στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, ενώ τα παιδάκια που μένουν εκεί θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Πλαγιαρίου ανακοίνωσε λεπτομερώς το ιδιωτικό συμφωνητικό των δύο πλευρών:

«ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι παρακάτω συμβαλλόμενοι :
1) Σωματείο Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας και ειδικότερα το ‘’Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου’’.
2) Σωματείο Αθλητισμού ‘’ ΑΣ Ατρόμητος Πλαγιαρίου’’.

Συμφώνησαν και συνομολόγησαν στα εξής :

Ο μεν πρώτος συμβαλλόμενος αποδέχεται να μπει το λογότυπο ( σήμα) των Παιδικών Χωριών SOS και ειδικότερα του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου στην φετινή ένδυση αγώνα του Σωματείου ΑΣ Ατρόμητος Πλαγιαρίου καθώς και να επιτρέπεται στον δεύτερο συμβαλλόμενο να δημοσιοποιεί την συνεργασία αυτή σε εφημερίδες , μέσα μαζικής Ενημέρωσης καθώς και οπουδήποτε αλλού κρίνει εύλογο με βάσει τα χρηστά ήθη και έθιμα.

Ο δε δεύτερος συμβαλλόμενος δεσμεύεται ως αντικατοπτρισμό για την τήρηση όσων αναφέρονται παραπάνω να προσφέρει για φιλανθρωπικό σκοπό και ενίσχυση του ανιδιοτελούς πνεύματος ένα ποσοστό επί των κερδών στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, από τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος . Επιπλέον όλα τα παιδιά του Χωριού SOS Πλαγιαρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν, με ελεύθερη είσοδο όλους τους αγώνες του Ατρόμητου Πλαγιαρίου που θα λαμβάνουν μέρος εντός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου