Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Άκυρο» από Βιτάλη για λόγους υγείας


Η παρουσία της Ελένης Βιτάλη στη συναυλία με το Μανώλη Λιδάκη στο Φράγμα Θέρμης στις 5 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται για λόγους υγείας της γνωστής καλλιτέχνιδας.

Η σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης αναφέρει: «Ο Μ. Λιδάκης και οι φίλοι του θα είναι μαζί μας  στο Φράγμα της Θέρμης. Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου  αντί της συναυλίας  Μ. ΛΙΔΑΚΗΣ – Ε. ΒΙΤΑΛΗ, λόγω προβλήματος υγείας της Ελένης Βιτάλη».

Η εταιρεία παραγωγής της τραγουδίστρια, που είχε αναλάβει όλες τις συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, με δελτίου Τύπου έκανε γνωστά τα εξής:

«Με λύπη μας ανακοινώνουμε τη ματαίωση της καλοκαιρινής περιοδείας της Ελένης Βιτάλη, σε Κύπρο και Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας που οφείλονται σε αιφνίδια εκτροπή της υγείας της.

Σύμφωνα, με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κα Βιτάλη βρέθηκε να πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, επεισόδια αναγωγών και εισροφήσεων γαστρικού περιεχομένου. Συνέπεια των επεισοδίων συνέβη χημική λαρυγγίτιδα και ψευδοπολύποδες των φωνητικών χορδών.

Συνεστήθη φαρμακευτική αγωγή, αφωνία επί ένα (1) μήνα και επανεξέταση. Στην περίπτωση που η φαρμακευτική αγωγή δεν αποδώσει, προτείνεται και χειρουργική αντιμετώπιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου