Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Γενέθλια (και) με φιλανθρωπικό χαρακτήρα


Το «www.eimamama.gr» γιορτάζει σήμερα τα 5α γενέθλιά του και παράλληλα καλεί τους προσκεκλημένους του να φέρουν τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για να τα διαθέσει στην Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος» για τα συσσίτιά του.

«Την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 στις 6 το απόγευμα δίνουμε ραντεβού στο φανταστικό και ολοκαίνουργιο biscotto coffee+ στο Cosmos για να γιορτάσουμε μαζί τα 5α γενέθλια του www.eimaimama.gr !!

Θα προσφέρουμε παιδικά γιαούρτια frutomania σε όλα τα παιδιά, θα προσφέρουμε το παραμύθι του Fruto & της Mania καθώς επίσης και επιπλέον δωράκια έκπληξη. Τέλος τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Fruto & τη Mania.

Στο χώρο θα υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους οι σπουδάστριες του τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, αναλαμβάνοντας το Face painting, που θα τους ενθουσιάσει.

Παράλληλα, κοπέλες του biscotto coffee+ θα κατασκευάζουν χάρτινες σαΐτες και καραβάκια τα οποία οι μικροί μας φίλοι στη συνέχεια θα βάφουν με μαρκαδόρους.

Κλόουν θα αναλάβει να διασκεδάσει τα παιδιά με παιχνίδια στον εξωτερικό χώρο του biscotto coffee+ αλλά και μπαλονοκατασκευές.

Κοντά μας θα είναι και τα αγαπημένα λαστιχάκια Plexi Flexi για να φτιάξουν τα παιδιά τα δικά τους κοσμήματα!

Με το κλείσιμο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα προσφέρουμε παιδικά βιβλία στις τυχερές μαμάδες από το www.cosmotebooks.gr, τρία φανταστικά δώρα προσφορά των καταστημάτων Kiddο και 10 σετ Plexi Flexi προσφορά της AS Company "Το Καλό Παιχνίδι"

Σ' αυτή τη μαμαδοσυνάντηση στηρίζουμε το έργο του σωματείου Γέροντας Παϊσιος και βάζουμε και εμείς το χεράκι μας για να συνεχίσει να φτιάχνει τα συσσίτια αγάπης!

Μπορείτε να φέρετε όσα τρόφιμα θέλετε και μπορείτε! Τροφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο (π.χ. ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, τρόφιμα σε κονσέρβες ή γυάλινα δοχεία)
http://gerontaspaisios.gr/», αναφέρει η πρόσκληση.

Ηδη μάλιστα υπάρχει ανταπόκριση από φίλη του «www.eimaimama.gr», τη Ρένα Γραβρίλη, η οποία έκανε γνωστό μέσω της σελίδαςτης εκδήλωσης στο facebook ότι: «Η ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΑΕ στηρίζοντας το έργο της Κοινωνία αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος» θα προσφέρει στο σύλλογο μεγάλες συσκευασίες προϊόντων για την παρασκευή των συσσιτίων της αγάπης. Ολοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν την ανάγκη μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου