Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γλέντι της «Παρέμβασης Πολιτών» στην Περιστερά


Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους και τα μέλη της η «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης» διοργανώνει την Παρασκευή γλέντι στην Περιστερά, όπου η παράτξη πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στις δημοτικές εκλογές.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι αύριο και το κόστος είναι 15 ευρώ το άτομο, με ελάχιστη συμμετοχή 100 ατόμων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επειδή προτεραιότητα της παράταξής μας είναι ο άνθρωπος ετοιμάζουμε ένα γλέντι για τους φίλους και τα μέλη της Παρέμβασης Πολιτών του Δήμου Θέρμης και τις οικογένειές σας. Και το γλέντι αυτό θα γίνει στην Περιστερά που είχε η παράταξή μας το μεγαλύτερο ποσοστό!

Σας καλούμε λοιπόν για φαγητό και γλέντι την Παρασκευή 13/6/2014 στις 21:00 στην ταβέρνα ο Κουκουνίκος (είναι η τρίτη ταβέρνα μπαίνοντας στο χωριό – “του Ντισλή”). Πριν το φαγητό μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε όσοι θέλετε την πλατεία του χωριού και την διατηρητέα εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.

Η τιμή κατ’ άτομο συμπεριλαμβανομένων και των μουσικών είναι 15 Ευρώ (βασισμένη σε ελάχιστη συμμετοχή 100 ατόμων). Το μενού ανά δυο άτομα περιλαμβάνει τα εξής:
2 μερίδες κρέας
1 σαλάτα
1 φέτα
1 πατάτες
2 ποτά

Σας παρακαλούμε, όσοι είστε σίγουροι πως θα παρευρεθείτε, δηλώστε μέσα στο επόμενο 24ωρο συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω λίστα για να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα η ταβέρνα.


Σας περιμένουμε!
Η ομάδα Περιστεράς της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου