Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η «Γενική Πρόβα» την Κυριακή στο δημοτικό θέατρο Θέρμης


Το έργο «Γενική Πρόβα» θα ανεβάσει την Κυριακή στο δημοτικό θέατρο Θέρμης το τμήμα θεάτρου του εργαστηρίου «Οραματιστές» του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

Η γενική πρόβα είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός χρόνου στο τμήμα θεάτρου του εργαστηρίου «Οραματιστές» του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Πρόκειται για ένα θίασο που δουλεύει πάνω σε κείμενα του Τένεσι Ουίλιαμς και του Χάρολντ Πίντερ. 

«Μία σκηνοθέτης που επεμβαίνει στη γενική πρόβα, κάνει παρατηρήσεις και οι ηθοποιοί που όταν δεν παίζουν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό που δεν έχει καμία σχέση με τους ρόλους που υποδύονται. Ότι δηλαδή έχει μια γενική πρόβα. Ένταση, νεύρα, άγχος, γιατί την επόμενη μέρα είναι η πρεμιέρα. Εμείς στο θέατρο λέμε ‘Κακή γενική, καλή πρεμιέρα’. Ελπίζω η γενική μας να είναι καλή γιατί αυτή είναι και η παράστασή μας».

Το έργο σκηνοθετεί η Δώρα Σκαρλάτου, τα σκηνικά επιμελήθηκαν οι Ηλίας Αρβανιτίδης και Χρύσα Βίγγλη και τον φωτισμό ο Γρηγόρης Μόσχου.

Παίζουν : Παναγιώτης Παπαντωνίου, Αννίτα Τιάντση, Βασιλική Φακή, Βίκη Εδιάρογλου, Αγαθή Ποτουρίδου, Αναστασία Βογιατζή, Λένα Σιταρά, Άννα Ιακώβου, Δημήτρης Δήμου, Παρμενίων Κυριακούλης, Τζένη Καραμαλάκου, Ζωή Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γιαμπαστού, Δέσποινα Χαλβέτα.

Η παράσταση αρχίζει στις 21.00, η είσοδος είναι ελεύθερη και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (2310463423).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου