Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ομιλία για την ενδοσχολική βία στο 3ο δημοτικό Τριαδίου-Θέρμης


Η ενδοσχολική βία είναι το θέμα της ομιλίας που διοργανώνει σήμερα στις 18:00 στο 3ο δημοτικό Τριαδίου-Θέρμης ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Η πρόσκληση αναφέρει:
«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση/ομιλία που διοργανώνουμε τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο χώρο του σχολείου με την Κατερίνα Χλωροκώστα και θέμα την ‘Ενδοσχολική βία’. Πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος του κάθε γονιού; Πώς να βοηθήσουμε τα παιδιά μας; Πώς πρέπει ως γονιός να το χειριζόμαστε; Τι ευθύνη έχουμε έμμεσα; Πώς να πετύχουμε την εξάλειψη της ενδοσχολικής βίας;

Σας περιμένουμε σε μια συνάντηση που ως στόχο θα έχει την εκπαίδευση και την φροντίδα του γονιού που… «όλα τα μπορεί κι όλα τα αντέχει» …ή μήπως όχι;

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η Α΄ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων, για να σας ενημερώσουμε
1) για το τι κάναμε
2) τι ζητήσαμε από τους φορείς
3) τι θεματολογία θα έχουμε αυτή τη χρονιά

Θέλουμε όλοι να γνωρίζετε για την προοσπάθεια που καταβάλλεται αλλά και τα θέματα που χρειάζονται την ιδιαίτερη προσοχή και στήριξη σας. Γιατί μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μία χρονιά που θάχει ως άξονα την επίλυση κάποιων προβλημάτων, την κάλυψη κάποιων αναγκών αλλά και την οργάνωση εκδηλώσεων για τα παιδιά μας αλλά και τους γονείς. Όλοι και όλα μετράνε.

Εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων κριθεί ικανοποιητικός, θα προχωρήσουμε και στην εκλογή των εκπροσώπων του σχολείου μας για το φορέα της Ένωσης Γονέων Θέρμης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου