Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Κοινωνικό Ιατρείο στον Τρίλοφο


Ένα νέο Κοινωνικό Ιατρείο θα λειτουργεί σύντομα στο δήμο Θέρμης και πιο συγκεκριμένα στον Τρίλοφο με πρωτοβουλία του σωματείου «Γέροντας Παΐσιος».

Το Κοινωνικό Ιατρείο Τριλόφου θα στεγαστεί σε κτίριο που παραχώρησε δωρεάν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τριλόφου και βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και πλατεία Αριστοστέλους γωνία, ενώ σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση του έργου έχουν ένας ιδιώτης, ο Δημήτρης Αγγελίδης και μία εταιρεία,  ALPHA BETA ROTO.

Η ενημέρωση στην ιστοσελίδα του «Γέροντα Παΐσιου» αναφέρει:
Σύντομα ανοίγουμε κοινωνικό ιατρείο στο κέντρο του Τριλόφου στην διεύθυνση Μεγ. Αλεξάνδρου και πλατεία Αριστοτέλους γωνία. Σε αυτές τις κτιριακές εγκαταστάσεις που ονομάσαμε «Η αγκαλιά της Λένας» θα λειτουργήσει «Το κοινωνικό ιατρείο Τριλόφου» και το «Εργαστήρι Ψυχικής Ισορροπίας» με διάφορες δράσεις.

Έχουν περατωθεί οι εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου, το οποίο παραχωρήθηκε εντελώς δωρεάν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τριλόφου. Απομένει η τοποθέτηση των επίπλων και του ιατρικού εξοπλισμού, τα οποία έχουν όλα παραγγελθεί και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε.
Βασικοί χορηγοί αυτού του εγχειρήματος ήταν ο Δημήτριος Αγγελίδης, ο οποίος βοήθησε στην περάτωση αυτού του έργου εις μνήμη της συντρόφου του Λένας, που έφυγε τοσο νωρίς από τη ζωή και χάρη της οποίας δόθηκε το όνομα στο κέντρο.

Σημαντικότατη ήταν επίσης η οικονομική συμβολή και στήριξη της εταιρίας ALPHA BETA ROTO η οποία συνέβαλε ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του έργου. H Alfabetaroto A.B.E.E. εξαγωγική εταιρεία, δραστηριοποιείται σχεδόν 50 χρόνια στην παραγωγή Εύκαμπτων Υλικών Συσκευασίας (Ε.Υ.Σ.).

Στην πορεία του χρόνου έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους Mεταποιητές Ε.Υ.Σ. σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα και οι κύριες παραγωγικές εγκαταστάσεις της στην Κομοτηνή.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου