Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Το «όχι» του Παπαδόπουλου, το «ναι» του Φάμελλου


Κατά της διεξαγωγής εθνικών εκλογών τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τάχθηκε ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος. Αντίθετη θέση, υπέρ της διεξαγωγής εκλογών άμεσα, εκφράστηκε ο επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών, Σωκράτης Φάμελλος.


Οι δύο άνδρες τοποθετήθηκαν σχετικά σε ρεπορτάζ του karfitsa.gr. «Θεωρώ ότι η χώρα δεν χρειάζεται τώρα εκλογές» αναφέρει και συμπληρώνει: «η Ελλάδα χρειάζεται περισυλλογή, συναίνεση και καλύτερη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Το επόμενο διάστημα η χώρα κινδυνεύει. Οι αγορές έχουν δείξει τα δόντια τους. Νομίζω ότι θα πρέπει αυτοί που μας εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο θα πρέπει να είναι σίγουροι και αποφασισμένοι για το τι θα πράξουν το επόμενο διάστημα», τόνισε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.


Υπέρ των εκλογών τάχθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, που δήλωσε: «Η τοπική αυτοδιοίκηση κινδυνεύει με αφανισμό και έχει γίνει ετεροδιοίκηση. Δυστυχώς τα μέτρα που συνεχώς έρχονται λειτουργούν εις βάρος της αυτοδιοίκησης και πιστεύουμε πως και στην περίπτωση της κεντρικής διοίκησης χρειάζεται μια αλλαγή των όρων και της πολιτικής. Αν είναι να αλλάξει η πολιτική τότε οι εκλογές… καλώς να ορίσουν» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου