Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Άναψαν το δέντρο στο Τριάδι (photos)


Σε κλίμα Χριστουγέννων μπήκε από χθες και το Τριάδι, όπου πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μια ωραία εκδήλωση παρουσία εκπροσώπων του δήμου και του πολιτιστικού κέντρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το παιδικό χορευτικό τμήμα και η χορωδία γυναικών του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος», τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, που έψαλλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, η γυναικεία χορωδία του ΚΑΠΗ Τριαδίου, η ελληνική οργάνωση πρόνοιας και ισότητας «Πνοή Ελπίδας» με μπαζάρ χριστουγεννιάτικων ειδών για την ενίσχυση των σκοπών της και το κοινωνικό ιατρείο Θέρμης με σταντ ενημέρωσης.
Οι κάτοικοι και οι εθελοντικοί φορείς του Τριαδίου δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρά το τσουχτερό κρύο και την υγρασία και μετέτρεψαν την πλατεία της παιδικής χαράς σε εορταστικό χώρο, χαρίζοντας αισιοδοξία. Το μεγάλο δέντρο στο κέντρο της πλατείας φωτίστηκε με τη βοήθεια του δήμου και όλοι μαζί έδωσαν την αίσθηση ότι το Τριάδι μπορεί και θέλει να υποστηρίξει έμπρακτα τη δημιουργικότητα και την  δημιουργία δεσμών συμμετοχής με αλληλεγγύη και συλλογικότητα!

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου