Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Σκυτάλη σε Ν. Ρύσιο, Καρδία, Περιστερά και Αγ. Παρασκευή


Άλλα τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα θα ανάψουν σήμερα σε τέσσερις περιοχές του δήμου Θέρμης. Αυτές είναι η Καρδία, η Αγία Παρασκευή, το Νέο Ρύσιο και η Περιστερά.

Ας τα πάρουμε με χρονική σειρά:
17:00, Καρδία, Κέντρο Πολιτισμού
Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και συναυλία από την ορχήστρα σαξοφώνων του δημοτικού ωδείου Θέρμης KuKluxSax υπό τη διεύθυνση του Θεόφιλου Σωτηριάδη.
Συμμετέχουν ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίας, το παιδικό τμήμα ζωγραφικής Κέντρου Πολιτισμού Καρδίας και το τμήμα χιπ-χοπ Κέντρου Πολιτισμού Καρδίας.

18:00, Αγία Παρασκευή
Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Συμμετέχουν η χορωδία του ιερού ναού Αγίας Παρασκευής, το κατηχητικό και το τμήμα χορού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.

18:30, Νέο Ρύσιο, Κέντρο Πολιτισμού
Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου
Συμμετέχουν η παιδική χορωδία δημοτικού ωδείου Θέρμης Νέου Ρυσίου υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Μαραντίδου, η χορωδία μαθητών του δημοτικού σχολείου Νέου Ρυσίου και το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Συλλόγου «Η Αρετσού» ε παραδοσιακούς χορούς.
Από τις 19.30 θα υπάρχουν παράλληλα δρώμενα των τμημάτων του Κέντρου Πολιτισμού Νέου Ρυσίου, όπως μπαλέτο, ρυθμική, αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών και χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
Συμμετέχουν η δημοτική κοινότητα Νέου Ρυσίου, ο Λαογραφικός Σύλλογος «Η Αρετσού» ,  η Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Ν. Ρυσίου και 2ου γυμνασίου Θέρμης.

19:00, Περιστερά
Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου


Συμμετέχει η χορωδία ιερού ναού Αγίου Ανδρέα Περιστεράς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστεράς με χορευτικά και ο Σύλλογος Γυναικών «Η Ερατώ» με κεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου