Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ανάβουν τα δέντρα σε Πλαγιάρι, Τρίλοφο και Λιβάδι


Η σκυτάλη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα του δέντρου περνάει σήμερα στο Πλαγιάρι, τον Τρίλοφο και το Λιβάδι.

Στις 19:30 στην πλατεία της κοινότητας Πλαγιαρίου θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ θα υπάρχει και εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών από το τμήμα εικαστικών του κέντρου πολιτισμού Πλαγιαρίου. Λίγο αργότερα, στις 20:00, η μικτή χορωδία Μίκρας με διευθυντή τον Κανάρη Κεραμάρη θα δώσει χριστουγεννιάτικη συναυλία φωνητικής μουσικής στο πνευματικό κέντρο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Σήμερα στις 18:00 θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Τριλόφου με μουσική συνοδεία από την παιδική χορωδία δημοτικού ωδείου Θέρμης με διευθύντρια την Ειρήνη Μαραντίδου. Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν επίσης η φιλαρμονική ορχήστρα Μίκρας με διευθύντριες τις Κατερίνα Αλμαλή και Στέλλα Σαράφη, ο Σύλλογος Γυναικών Τριλόφου, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου, ο οποίος θα διοργανώσει στις 20:00 στο παλιό πέτρινο σχολείο μία χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση με βιολί και ακορντεόν.

Νωρίτερα, στις 16:00, στην κεντρική πλατεία του Λιβαδίου θα στολιστεί και θα φωταγωγηθεί ένα φυσικό έλατο, ενώ οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την επόμενη Κυριακή (21/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου