Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμης στη μάχη των εκλογών


Η προκήρυξη εκλογών ενδεχομένως θα φέρει ανακατατάξεις στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμης, αφού αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι είναι πιθανό να διεκδικήσουν μία θέση στο κοινοβούλιο.

Πολύ έντονες είναι ήδη οι διεργασίες στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι οργανώσεις των μελών συνεδρίασαν τις προηγούμενες ημέρες για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Απόψε συνεδριάζει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που θα συγκεντρώσει τις προτάσεις των τοπικών οργανώσεων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και η τελική πρόταση θα σταλεί στην κεντρική επιτροπή, η οποία στις αρχές του νέου έτους θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια που θα «κατεβάσει».


Οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν άμεσα και το δημοτικό συμβούλιο της Θέρμης, καθώς υπάρχουν σύμβουλοι που εξελέγησαν στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου και ενδέχεται να είναι υποψήφιοι για τις βουλευτικές. Είναι προφανές ότι ο Σωκράτης Φάμελλος, επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι εντός των υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Έξι-εφτά δημοτικοί σύμβουλοι θα προταθούν και ενδέχεται να βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τη Β’ Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να δούμε δημοτικούς συμβούλους σε ψηφοδέλτια κι άλλων κομμάτων για τις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου