Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Χάρισε βιβλία και παιχνίδια»


Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (20/12) από τις 10:00 ως τις 14:00 στη βιβλιοθήκη του πολιτιστικού κέντρου Θέρμης με σκοπό την ενίσχυση του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Χαρίζοντας ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι κάνετε μια πράξη αγάπης και φιλίας απέναντι σε εκείνα τα παιδιά που δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Παιδιά που στερούνται τη χαρά ενός δώρου και τώρα τις γιορτές δεν έχουν τη δυνατότητα να το ζητήσουν. O Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης και τα   Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης, θέλοντας να δώσουν χαρά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, σας καλούν να φέρετε παιχνίδια και βιβλία που δε χρειάζεστε πια και να τους τα προσφέρουμε.


Δίνοντας σε κάποιον άλλον την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κάτι που εμείς δεν χρειαζόμαστε, συμβάλλουμε στην προστασία και την καλύτερη διαχείριση του περιβάλλοντος, αφού παράγουμε λιγότερα απορρίμματα. Παράλληλα εξοικονομούμε ενέργεια ,αφού ανακυκλώνουμε λιγότερα υλικά. Η συγκέντρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου