Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Εξαιρετική πρωτοβουλία του Αστέρα Πλαγιαρίου (photos)


Η διατροφή για κάθε αθλητή παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων. Ο Αστέρας Πλαγιαρίου εκτός του να μαθαίνει στους μικρούς αθλητές του τα μυστικά του μπάσκετ, φροντίζει να τους ενημερώνει και για τέτοια σημαντικά θέματα.

Με αυτό το σκεπτικό πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου ημερίδα με θέμα τη σωστή διατροφή των παιδιών-αθλητών και παράλληλα έγινε μία ενημερωτική συζήτηση με τους γονείς για το πως θα μπορέσουν να εντάξουν στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής  των παιδιών αλλά και στο δικό τους τροφές που μας δίνουν ενέργεια και δύναμη.

Εισηγητής και ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διατροφολόγος Νίκος Μαΐδης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάρα πολλοί γονείς αλλά και πολλά παιδιά που παρακολούθησαν την ημερίδα και στο τέλος έθεσαν τα ερωτήματα τους στον εισηγητή που απάντησε σε όλες τις απορίες.

«Το δ.σ. του Αστέρα θέλει να ευχαριστήσει πρώτον το Παιδικό Χωριό SOS που μας παραχώρησε την αίθουσα του και δεύτερον τον κ. Νίκο Μαΐδη που είχε την καλοσύνη να έρθει κοντά μας και να μας πει όλα αυτά τα ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από τη σωστή διατροφή μας. Και φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Αστέρα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου