Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

«Ήρωας» ετών 17


Ετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, είναι πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ και τα Σαββατοκύριακα εργάζεται. Όλα αυτά μόλις στα 17 του χρόνια. Ο Χρήστος Αβραμίδης, αθλητής του Ατρόμητου Τριαδίου, είναι ένας νεαρός ήρωας της καθημερινότητας που τιμά την περιοχή μας με τις επιδόσεις του.

Στις 6 Δεκεμβρίου το Star θα προβάλει αγώνες κικ μποξινγκ, στους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση από τον Χρήστο Αβραμίδη, ο οποίος έβαλε το άθλημα στη ζωή του τα τελευταία 2,5 χρόνια και κόλλησε με αυτό. «Έκαναν κάποιοι φίλοι μου κικ μπόξινγκ και με παρότρυναν να δοκιμάσω κι εγώ. Ξεκίνησα στη σχολή του Νίκου Κονδυλάκη με μποξ και στη συνέχεια έκανα κικ μπόξινγκ και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους», τόνισε στο «Θέρμης Νέα» ο νεαρός αθλητής. Πριν από ένα μήνα συμμετέχοντας σε αγώνες στην Αθήνα τον είδε ένας μάνατζερ, με τη μεσολάβηση του οποίου εξασφαλίστηκε χορηγία από το Star προκειμένου ο Χρήστος να αποκτήσει επαγγελματικό δελτίο και να συμμετέχει σε αγώνες επαγγελματιών.

Εκτός από υψηλούς αγωνιστικούς στόχους ο 17χρονος έχει και υψηλούς μαθητικούς στόχους, καθώς στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις θέλει να εισαχθεί στη σχολή τεχνολογίας τροφίμων. Εννοείται ότι με σχολείο και γυμναστήριο, το 24ωρό του είναι γεμάτο. Πάλι καλά που μένει σε σπίτι δίπλα στο κτίριο της Αμερικανικής γεωργικής σχολής, όπου φοιτά. Το πρωί πάω στο σχολείο. Τελειώνω στη 13:30, πάω στο σπίτι να φάω και επιστρέφω για την πρακτική στο σχολείο, που είναι από τις 14:15 μέχρι τις 15:45. Μετά πάω στην προπόνηση και τελειώνω στις 20:00 και έχω δύο ώρες υποχρεωτική μελέτη σε ένα κτίριο στη σχολή», λέει ο Χρήστος περιγράφοντας μία ημέρα της καθημερινότητάς του.

Στα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακα, πολλές φορές και από Παρασκευή, εργάζεται σε εταιρεία catering. Ο Χρήστος είναι μέλος μία εφταμελούς οικογένειας, καθώς έχει άλλα τέσσερα αδέρφια. Στις 6 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε και στο ρινγκ, γνωρίζοντας πλέον λίγο καλύτερο το νεαρό συνδημότη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου