Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το 3ο δημ. σχολείο Τριαδίου στηρίζει την «Πνοή Ελπίδας»


Το έργο της «Πνοής Ελπίδας» ενισχύει για μία ακόμα φορά το 3ο δημοτικό σχολείο Τριαδίου, που έχει βοηθήσει και παλαιότερα με άλλες πρωτοβουλίες.

Τώρα καλεί τους γονείς των μαθητών του να προσφέρουν ανά τάξη συγκεκριμένα είδη, τα οποία θα δοθούν στην «Πνοή Ελπίδας» και από εκεί θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου αναφέρει:

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Με διάθεση να στηρίξουμε το έργο της ‘Πνοής Ελπίδας’ που προσπαθεί να καλύψει ανάγκες οικογενειών που στερούνται βασικών αγαθών, αλλά και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε τα πιτσιρίκια μας στο να μάθουν να προσφέρουν και να μοιράζονται με αυτούς που έχουν ανάγκη, θελήσαμε να οργανώσουμε τη συλλογή κάποιων προιόντων που θα ανακουφίσουν κάποιους που η αξιοπρέπεια τους έχει αναταραχτεί. Φτιάξαμε μία μικρή λίστα με προιόντα που θα μαζέψουμε ανά τάξη σε ειδικά χαρτόκουτα και στις 24 Νοεμβρίου θα τα παραδώσουμε κατά την πρωινή προσευχή στους υπεύθυνους της ‘Πνοής Ελπίδας’.
Έτσι επιλέξαμε δύο προϊόντα για την κάθε τάξη με κόστος που δε ξεπερνάει σε σύνολο τα 2 με 2,5 ευρω (αν φυσικά επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα του ενός προϊόντος και φυσικά και επιπλέον προϊόντα)

Α’ τάξη : πακέτο μακαρόνια(όχι σπαγγέτι) και αλεύρι(για όλες τις χρήσεις)
Β’ τάξη : πακέτο ρεβύθια και αλάτι
Γ’τάξη: γάλα μακράς διαρκείας και μπισκότα πτι-μπέρ (ή μιράντα)
Δ’ τάξη: ψωμί για τοστ και κρουασάν
Ε’ τάξη: μαρμελάδα( όποια γέυση) και σφουγγάρι για ντουζ
Στ’ τάξη: κρεμοσάπουνο χεριών και χαρτομάντηλα

Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα, το χρόνο και τη διάθεση η ‘Πνοή Ελπίδας’ έχει ανάγκη από εθελοντές συνέχεια. Η έδρα της είναι στο εξωτικό μας Τριάδι και περισσότερες πληροφορίες θα διαβάσετε στο φυλλάδιο τους που επισυνάπτουμε.
Ας προάγουμε την αλληλεγγύη και την προσφορά με αυτή μας την προσπάθεια.

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου