Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δεν θέλει να τα εκατοστίσει


Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας και η ευχή που κάνει είναι να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μία διαφορετική γενέθλια ευχή έδωσαν τα μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης στον εορτασμό του ενός χρόνου λειτουργία. Δεν ευχήθηκαν σε καμία περίπτωση να τα εκατοστίσει. Αντιθέτως ευχήθηκαν να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται με τη λογική ότι θα μπορεί να το κράτος να καλύπτει τις ανάγκες υγείας όλου του πληθυσμού, επομένως δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης των Κοινωνικών Ιατρείων.

Η ανακοίνωση του συντονιστικού του Κ.Ι.ΑΛΛΗ.
«Γιορτάζουμε τον 1 ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ μας αναμένοντας το ΚΛΕΙΣΙΜΟ του ιατρείου μας!

Το ΚΙΑΛΛΗ συμπλήρωσε στις 7 Νοεμβρίου 1 χρόνο λειτουργίας. Με αφορμή τα ‘γενέθλια μας’ κάναμε μια ΓΣ του Συλλόγου Φίλων ΚΙΑΛΛΗ και μια συνέλευση εθελοντών όπου συζητήσαμε οργανωτικά θέματα και ζητήματα αρχών. Ελπίζουμε ότι γρήγορα θα επανέλθει ουσιαστική (και όχι μόνο στα λόγια...) η κάλυψη των αναγκών υγείας όλου του πληθυσμού. Τη στιγμή που η νεότερη (παρούσα) των εθελοντών έκοβε την τούρτα τραγουδήσαμε:

‘Να μην ζήσεις ΚΙΑΛΛΗ
και να μην έχεις χρόνια πολλά,
μεγάλο να μην γίνεις,
να μην βγάλεις άσπρα μαλλιά’.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο λειτουργίας μας: αφισοκόλληση με την αφίσα του ενός χρόνου και καμπάνια επικοινωνίας (banners σε σχολεία, έντυπο), συνέντευξη Τύπου, έκδοση φυλλαδίου απολογισμού, ‘ανοιχτή μέρα επίσκεψης’ στο ΚΙΑΛΛΗ για φορείς και πολίτες, εκδήλωση στο Πολιτιστικό της Θέρμης τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου