Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Νέες κινητοποιήσεις για τις μεταφορές μαθητών


Το πρόβλημα με τις μεταφορές μαθητών δεν έχει λυθεί ή αν προτιμάτε δεν έχει λυθεί για όλους. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Μίκρας συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα και θα αποφασίσει άμεσες κινητοποιήσεις.

Η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αναφέρει:
«Αγαπητοί γονείς,
Σας καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο 2ο Γυμνάσιο Μίκρας, για να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών του σχολείου μας και να αποφασίσουμε για άμεσες κινητοποιήσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ να έχετε μαζί σας την έντυπη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ που διανεμήθηκε στα παιδιά την Παρασκευή 22-11-2014 από το σχολείο, συμπληρωμένη ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ σας ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Στην υπεύθυνη δήλωση που διανεμήθηκε στα παιδιά, την οποία χρειάζεται να καταθέσουμε στο Διευθυντή του Σχολείου, πρέπει να αναγράφουμε:
‘δηλώνω ότι η ως άνω κατοικία μου απέχει από την είσοδο του 2ου Γυμνασίου Μίκρας (Τρίλοφος) ……….. χλμ. Για τον υπολογισμό λήφθηκε υπόψη η ενδεδειγμένη πεζή διαδρομή, η οποία καλύπτει τις προϋποθέσεις οδικής ασφάλειας του τέκνου μου ….……….., που φοιτά στην ανωτέρω σχολική μονάδα.’  

Παρακαλούμε πολύ στην υπεύθυνη δήλωση, ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟ την απόσταση της κατοικίας σας. Θα τη συμπληρώσουμε όλοι μαζί στη γενική συνέλευση, τη Δευτέρα, στο σχολείο, εφόσον την  υπολογίσουμε από τους κατάλληλους χάρτες που εφοδιαστήκαμε και με τον τρόπο που πληροφορηθήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου