Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Εκδρομή στην Ακρόπολη οι γυναίκες της Καρδίας


Το μουσείο της Ακρόπολης θα επισκεφτεί ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίας σε διήμερη εκδρομή, που διοργανώνει στις 22 και 23 Νοεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής είναι 90 ευρώ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Πιστές στο σκοπό μας, δηλαδή στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη της γυναίκας, ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το NINIATSOUDIS TRAVEL, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διήμερη εκδρομή που διοργανώνει στο Μουσείο της Ακρόπολης - Αθηνών.

Το Μουσείο της Ακρόπολης συνιστά από μόνο το λόγω επίσκεψης της Αθήνας.
Πρόκειται για το κομβικό σημείο συνάντησης του παρελθόντος της Ελλάδας με το μέλλον, συμβολίζοντας την προέλευση του δυτικού πολιτισμού. Στην τρίτη θέση της λίστας με τα 50 καλύτερα μουσεία του κόσμου (αλλά πρώτο στις καρδιές μας) σύμφωνα με τους Times βρίσκεται το Μουσείο της Ακρόπολης.

‘Στην αρχαία οδό που οδηγεί στο ‘Ιερό Βράχο’ πάνω στον οποίο δεσπόζει ο μεγαλοπρεπής Παρθενώνας, βρίσκεται το Μουσείο της Ακρόπολης, ένα λαμπερό νέο σπίτι για τα πιο σπουδαία κληροδοτήματα του κλασικού πολιτισμού. Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες έρχονται κάθε χρόνο για να παρακολουθήσουν τα πολιτιστικά θαύματα ενός ένδοξου παρελθόντος τα οποία στέκουν ‘πλημμυρισμένα’ από φυσικό φώς, με τη θαυμαστή θέα του αρχικού ναού ως υποβλητικό φόντο’, γράφει η εφημερίδα για το Μουσείο της Ακρόπολης .

Η εκδρομή θα γίνει στις 22 - 23 Νοεμβρίου 2014. Τιμή συμμετοχής 90 €.
Σας παρακαλούμε όσες επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή να δηλώσετε συμμετοχή.
Πληροφορίες για το προγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
Μαίρη Μπογιατζόγλου: 2392062787, Ιφιγένεια Κρητικοπούλου 2392063405».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου