Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανανέωση στους Μανδριτσιώτες-Θρακιώτες Θέρμης


Σε μία ανανέωση της σύνθεσης του διοικητικού του συμβουλίου θα προχωρήσει ο Σύλλογος Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης μετά την αποχώρηση των παλαιών μελών.

Την προσεχή Πέμπτη (20/11) και σε περίπτωση μη απαρτία μία εβδομάδα μετά θα γίνει η γενική συνέλευση, κατά την οποία θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Στη σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Αγαπητά μας μέλη,
σας ενημερώνουμε ότι στην από 06.10.2014 συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ., στο γραφείο του Συλλόγου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης με τα εξής θέματα:
  • απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου
  • εκλογή εφορευτικής επιτροπής
  • εκλογές για ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

Με τη ευκαιρία της συγκέντρωσης θα γίνει ενημέρωση και για τα εξής θέματα:
έναρξη μαθημάτων γκάιντας και νταουλιού
  • πώληση επιτοίχιου ημερολόγιου 2015
  • ανάρτηση των εκδηλώσεων στο ανανεωμένο blogspot του Συλλόγου mandritsiotesthrakiotes.blogspot.gr

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου πραγματοποιούνται οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.
Ειδική βαρύτητα σε αυτή τη Γενική Συνέλευση θα δοθεί σε προτάσεις για την ανανέωση της σύνθεσης ου Δ.Σ. ενόψει των αποχωρήσεων παλαιών μελών.
Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε, να ενημερωθείτε για τα πεπραγμένα του Συλλόγου και να συμμετέχετε στην ανάδειξη του νέου Δ.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου