Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση για το θηλασμό


Διανύοντας την εβδομάδα του μητρικού θηλασμού, το Κέντρο Υγείας Θέρμης, ο Δήμος Θέρμης και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας διοργανώνουν σχετικές εκδηλώσεις για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου.

Την Πέμπτη παιδίατροι και μαίες του Κέντρου Υγείας Θέρμης θα διανείμουν φυλλάδια και θα ενημερώσουν όσους θα βρίσκονται εκεί για τον μητρικό θηλασμό. Την Παρασκευή, στις 11:00, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Θέρμης, Σοφια Καραγιαννοπούλου, θα μιλήσει στο ΚΑΠΗ της Αγίας Παρασκευής για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού.

Να θυμίσουμε ότι αύριο και την Πέμπτη στο Κέντρο Υγείας Θέρμης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και προληπτικός έλεγχος του βυθού οφθαλμού για την ανίχνευση πρώιμων ή και προχωρημένων παθολογικών ευρημάτων που αφορούν παθήσεις των οφθαλμών, όπως είναι η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και οι επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη στους οφθαλμούς.

Τέλος, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΚΥΘ, που περιλαμβάνει θεματικές ενότητες κάθε Πέμπτη στις 13:30, αυτή την εβδομάδα η γεροντολόγος και διαιτολόγος Αναστασία Πασχαλέρη θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «το εικοσιτετράωρο σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και τις ανάγκες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου