Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δεν σταμάτησε ούτε στο Κ. Σχολάρι (photos)


Ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου πέτυχε μία ακόμα νίκη για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΜ κόντρα στον Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου, που τον διατηρεί μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Η ομάδα του Πλαγιαρίου έκανε το πέντε στα πέντε κερδίζοντας 2-0 μέσα στο Κ. Σχολάρι και είναι η μόνη ομάδα που έχει συγκεντρώσει το απόλυτο των πόντων. Ακολουθεί ο Αετός Βασιλικών με 13 βαθμούς και ο Θρίαμβος Ταγαράδων με 12, ενώ ο Απόλλων Κ. Σχολαρίου είναι μαζί με την ΑΕ Μαρτίου οι δύο ομάδες που δεν έχουν πάρει ούτε πόντο μέχρι τώρα.

Στο δημοτικό γήπεδο Κ. Σχολαρίου ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Κουκουλή και στο 65’ διπλασίασε τα τέρματά του με απευθείας χτύπημα του Τζέλο. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6’ έκαναν αναγκαστικά αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Γρηγόρη Λέμπερου.

Απόλλων Κ. Σχολαρίου: Τσιγιάννης, Λελειάς, Γιέντσος, Καραουλάνης, Παπαδοπουλος, Χατζηαναγνώστης, Πέτσας, Μιχαηλίδης, Τοπουζλίδης, Τσακίρης, Κούτσογλου
Ατρόμητος Πλαγιαρίου: Χατζηδημητρίου, Κουκουλής(Αδάμ 60’), Χαραλάμπους, Μπουσπουράνος, Λέμπερος (Κουλακιώτης 6’), Καλτσάς, Νικήδης, Μαργαρίτης (Μιζράεβ 46’), Τσάκαλος, Τζέλο, Γιουλδούρης

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από την αναμέτρηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου