Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ανοίγει για το κοινό το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Μίκρας


Τετραήμερες εκδηλώσεις εορτασμού του προστάτη της αρχάγγελου Μιχαήλ θα πραγματοποιήσει η Πολεμική Αεροπορία από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Μίκρας θα είναι ανοιχτό για το κοινό με την είσοδο να είναι ελεύθερη και χωρίς να απαιτείται κάποια συνεννόηση. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό, το υλικό και τα μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας στη στατική έκθεση αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού, που θα δημιουργηθεί σε ανοιχτό και κλειστό χώρο του αεροδρόμιου.

Οι ώρες για το κοινό
Το Σάββατο (8/11) το αεροδρόμιο θα είναι ανοιχτό από τις 12:00 ως τις 17:00 και τις υπόλοιπες τρεις ημέρες, Πέμπτη (6/11), Παρασκευή (7/11) και Κυριακή (9/11) θα είναι ανοιχτό από τις 09:00 ως τις 17:00.

Πώς φτάνουμε στο αεροδρόμιο
Για να επισκεφτείτε το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας ακολουθείτε το δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Αφού προσπεράσετε τη διασταύρωση του Κρατικού Αερολιμένα «Μακεδονία», τη διασταύρωση του καζίνο «Regency» και τη διασταύρωση του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας «Intersalonica», συναντάτε τους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο διασκέδασης «Αλέξανδρος-Νεραϊδα» (αριστερά κατευθύνεστε προς το Ν. Ρύσιο) όπου στα δεξιά σας υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη «113 ΠΜ». Στρίβετε δεξιά και στα 50 μέτρα συναντάτε την πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Μίκρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου