Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Αναβολές θεατρικών παραστάσεων


Την αναβολή των παραστάσεων «Tango Bar» για σήμερα και «Κωδικός Σπασίμπα-Ντα» για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο δημοτικό θέατρο Θέρμης ανακοίνωσε ο Θεόφιλος Λάλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του τμήματος θεάτρου της ΔΕΠΠΑΘ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με λύπη μας σας ανακοινώνουμε ότι η παράσταση «Tango Bar» της ομάδας «Θεάτρου Όραμα» σε σκηνοθεσία Θεόφιλου Λάλου και Δώρας Σκαρλάτου που ήταν προγραμματισμένη να ανέβει σήμερα Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και η παράσταση «Κωδικός Σπασίμπα – Ντα» της θεατρικής ομάδας «Άρατος» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα που ήταν προγραμματισμένη να ανέβει την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης αναβάλλονται.
• Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση «Tango Bar» μπορούν να τα κάνουν χρήση στην παράσταση «Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε…» του Βασίλη Μητσάκη που θα ανέβει την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης.
• Η παράσταση «Κωδικός Σπασίμπα-Ντα» μεταφέρεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη. Συγκεκριμένες ημερομηνίες θα δοθούν εγκαίρως.
Σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση
Θεόφιλος Λάλος
Καλλιτεχνικόςδιευθυντής
του τμήματος θεάτρου της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου