Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγές ενόψει στα Βασιλικά


Προσωρινές αλλά και μόνιμες αλλαγές επίκεινται στα Βασιλικά μετά τις σχετικές αποφάσεις της επιτροπής ποιότητας ζωής του δήμου Θέρμης. Στην τελευταία συνεδρίασή της συζητήθηκαν θέματα, που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Το ένα έχει να κάνει τη μεταφορά της λαϊκής προσωρινά λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Ανθεμούντος για την κατασκευή εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και κεντρικού αποχετευτικού αγωγού, που θα στέλνει τα λύματα στην Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Θέρμης. Οι εργασίες θα αρχίσουν την προσεχή Πέμπτη (16/10) και θα ολοκληρωθούν στις 29 Νοεμβρίου. Η πρόταση της δημοτικής κοινότητας Βασιλικών ήταν να μεταφερθεί γι’ αυτό το διάστημα η λαϊκή αγορά το χώρο πλησίον γέφυρας «ΑΓΝΟ», όπου γινόταν η λαϊκή μέχρι πρόσφατα.

Το άλλο θέμα αφορά την τοποθέτηση πινακίδας «stop» σε διασταύρωση στη θέση «Κάκαλου μπαχτσέ» και την τοποθέτηση μειωτήρων ταχύτητας μπροστά από την παιδική χαρά Βασιλικών.

Και στις δύο περιπτώσεις η επιτροπή ποιότητας ζωής παρέπεμψε το θέμα στην τεχνική υπηρεσία του δήμου και μόλις λάβει τη γνωμοδότησή της θα αποφασίσει σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου