Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Στους δρόμους από αύριο τα σχολικά λεωφορεία


Ευτυχώς η ταλαιπωρία γονέων και μαθητών με τη μεταφορά των τελευταίων κράτησε μόνο για σήμερα, αφού το πρόβλημα λύθηκε και από αύριο τα σχολικά λεωφορεία θα βγουν ανά στους δρόμους.

Η σχετική τροπολογία που ετοιμάστηκε από την Περιφέρεια Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα κατατεθεί την Παρασκευή. Παράλληλα υπήρξε επικοινωνία με τους βουλευτές των κομμάτων του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ έγιναν και επαφές με τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία καταβολής στους ιδιοκτήτες λεωφορείων των οφειλών των προηγούμενων ετών και αυτοί από αύριο θα πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγια βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων μαθητών. Το πρόβλημα λογικά θα το βρούμε ξανά μπροστά μας του χρόνου, όταν θα χρειαστεί να δοθεί κι άλλη παράταση στις υπάρχουσες συμβάσεις, αν δεν προκύψουν ενδιαφερόμενοι από τους διαγωνισμούς που λογικά θα προκηρυχθούν. Επειδή βέβαια στην Ελλάδα ζούμε, μέχρι του χρόνου έχει ο Θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου