Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Το… ταμείο της «Πνοής Ελπίδας» για τον ημιμαραθώνιο (photos)


Η «Πνοή Ελπίδας» από το Τριάδι ήταν ένας από τους 30 κοινωφελείς οργανισμούς, για τους οποίους συγκεντρώθηκαν έσοδα μέσω του 3ου διεθνή νυχτερινού ημιμαραθώνιου, που έγινε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω δελτίου Τύπου η «Πνοή Ελπίδας» έκανε τον απολογισμό της και ευχαρίστησε διοργανωτές και συμμετέχοντες.

Αναλυτικότερα αναφέρει:

«Μια μοναδική βραδιά βιώσαν όσοι παρευρέθηκαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2014 και παράλληλα στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., το Σάββατο 18 Οκτώβριου 2014.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον ‘Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων’ υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPO και του Οργανισμού ‘Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014’.

Το φετινό νυχτερινό πάρτυ δρόμου στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία, αφού οι εγγεγραμμένοι δρομείς έφτασαν τελικά τους 15.499 (3.030 εγγεγραμμένοι στον Ημιμαραθώνιο και 12.469 στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.), εκπροσωπώντας 54 χώρες και συντρίβοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ συμμετοχής. Στην πραγματικότητα, όμως, οι συμμετέχοντες ήταν ακόμα περισσότεροι: Εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι της τελευταίας στιγμής έτρεξαν αυθόρμητα στο πλευρό των υπόλοιπων δρομέων.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ. δόθηκε από τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργο Ορφανό, με τη δύση του ήλιου στις 18:45, επί της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης, ενώ ο τερματισμός της κούρσας έγινε μπροστά από το Λευκό Πύργο.

Ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. ξεκίνησε στις 21:15 από το Δημαρχιακό Μέγαρο, με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και το Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να δίνουν την εκκίνηση.

Ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης συνοδεύθηκε από ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος περισσότερων από 30 κοινωφελών ιδρυμάτων - οργανώσεων, που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο. Ένας από αυτούς είναι και η ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά, με μια ομάδα 130 περίπου δρομέων! Σε ένα σύνολο 15.000 δρομέων, ηλικίας 12 έως 92 ετών.

Εξαιρετική οργανωτική & γραφειοκρατική υποστήριξη στην συμμετοχή της ομάδας της ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, παρείχε το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Seek Meet Speak (SMS) στο Τριάδι.

Την ομάδα της Πνοή Ελπίδας ανέδειξε η Παρασκευή Θρασυβούλου, που κατέκτησε την  3η θέση  στις γυναίκες δρομείς των 5 χλμ., με χρόνο 19:20.

Θερμές ευχαριστίες & πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και τους υποστηρικτές της όλης δράσης»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου